Garmann, Mitchell leverer forretningsjuridiske tjenester til næringslivet, innenfor et bredt spekter av bransjer. Våre virksomhetsområder spenner over strategisk rådgivning innenfor corporate/selskapsrett, insolvensrett, finansiering, næringsregulatoriske spørsmål, fast eiendom, entreprise, arbeidsrett og generell kontraktsrett, transaksjoner og tvisteløsning/prosedyre. Firmaet ble stiftet i 2008, og vi oppfatter oss som en utfordrer til de større forretningsjuridiske firmaene

_DSC3572.jpg

Advokat/advokatfullmektig

Vi søker advokatfullmektig til vårt kontor i Bergen. Både nyutdannede og de med 1-3 års erfaring er velkommen til å søke.

Vi ser etter deg som:

  • Er nyutdannet eller har 1-3 års arbeidserfaring.
  • Kan vise til svært gode juridiske kvalifikasjoner.
  • Har sterk integritet, vektlegger grundighet i arbeidet og ønsker å levere tjenester av høy faglig kvalitet.
  • Er en lagspiller med stor innsatsvilje.
  • Har god kommersiell forståelse.
  • Ønsker å arbeide som forretningsadvokat i et mindre forretningsadvokatfirma.

En advokatfullmektig hos oss kan regne med utfordrende og varierte arbeidsoppgaver innenfor en rekke felt, med hovedvekt på transaksjoner, selskapsrett, avtalerett og fast eiendom. Firmaet har god tilgang til prosedyreoppdrag.

Du vil få mulighet til å arbeide tett sammen med erfarne medarbeidere som vektlegger opplæring og god oppfølgning. Vi tror på langsiktighet både overfor våre klienter og ansatte, og at suksess oppnås gjennom et godt arbeidsmiljø.

Søknad med CV, vitnemål, attester og referansepersoner sendes til post@gmco.no. Søknadsfrist 20. august. For øvrig behandles søknader fortløpende.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Arild Solheimsnes på telefonnummer 982 13 076 eller Henrik Garmann på telefonnummer 920 10 868.

advokatjobb.no